22 d’abril de 2014

La Celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú 2014.

Gran cap de setmana amb molts espectacles de Circ als carrers de la nostra comarca del Garraf, 19 Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú i 18-19-20 Fes+Chapeau a St. Pere de Ribes. Molta és l'energía i l'esforç que hem posat en organitzar i participar en els dos events, tres dies molt intensos per nosaltres, però la constància i el treball fet amb ganes i il·lusió, ens reporten una gran satisfacció personals.


Fantàstica jornada la que vam viure al Parc de la Torre d'Enveja el 19 d'abril, l'esperat Dia Mundial del Circ ens a donat moltes emocions i grans alegries, una bona trobada amb els amics, la família del circ i també amb el públic vilanoví. Per nosaltres és el principi del retorn del circ als carrers de Vilanova i la Geltrú, tenim la convicció de que El Dia Mundial del Circ es convertira en una festa popular de la nostra vila, que ens agradaria gaudir anys i anys.

A nivell d'organització, tot va anar rodat, un gran equip amb moltes ganes, predis posició i una bona planificació, cadascú va assumir la seva tasca amb autonomia i gaudint-la. A les vuit del mati, comencem el muntatge de tota l'infraestructura, el pòrtic d'aeris, l'escenari, l'escenografía, la decoració del parc, el bar, el camerí, etc...

Muntatge i decoració de l'espai.

Els Tallers de Circ en Família van ser tot un èxit, d'onze a l'una del mati i de quatre a sis de la tarde, vam comptar amb un gran número de participants, que van poder gaudir de l'Art i la Cultura del Circ, Trapezi, Malabars i Equilibris sobre objectes, el taller de maquillatge, "Com es maquilla un pallasso" i els contes de l'Eva Torres van amenitzar durant tot el mati a grans i petits.

 Taller de Circ en Família.

Taller "Com es maquilla un Pallasso" amb Sílvia Àhela i Elisenda Amoròs.

Contacontes de circ amb l'Eva.

A la tarde arriba l'hora de l'esperat Cabaret de Circ, es congrega una gran quantitat de públic, calculem unes 450 o 500 persones al Parc de la Torre d'Enveja, per gaudir dels 12 grans professionals i artistes que van fer possible aquest Cabret de Circ de celebració.

El Cabaret de Circ comença amb la lectura del manifest del Dia Mundial del Circ,
escrit per Jaume Mateu, Tortell Poltrona.

Charlie, Acrobàcia i Malabars

Júlia i Marta, Teatre i Trapezi

La Mano Jueves, Riki, profesor de tennis.

Zirkus Sula, Teles

Malabaring Brutal, Equilibris Acrobàtics

Olger Caci, Verticals

La Palanca, Bàscula

Els artistes del Cabaret de Circ.

Durant el Dia Mundial del Circ, vam tindre el plaer de comptar amb la col·laboració dels voluntaris, Oscar Rojas, Maite Alfonso, Silvia Ahela, Elisenda Amoròs, Jordi Font, el nostre fill Elkin Marfil, els formadors, David Ricart "Glem", Mar Rojas i David Marfil "Txupi", els artistes i companyies, Júlia i Marta al Trapezi, Carlos Paco "Charlie" amb la seva Acrobàcia i els Malabars, Jose de La Mano Jueves amb Riki, el Professor de Tennis, que va fer riure a tots els assistents i plorar a més d'un, els nostres veïns vilafranquins, Alvaro i Maria de Malabaring Brutal amb el seu número d'Equilibris Acrobàtics, el vilanoví, Jordi Solanell del Zirkus Sula a les Teles, Olger Caci amb un gran número de Verticals, els energètics i simpàtics Sergio Lopez "Chapas" i Héctor Rodriguez de La Palanca, un bon número a ritme de Bàscula, la contacontes Eva Torres, Eli que ens va fer un vídeo del dia i Antonio Rojas "Nono" a la fotografia. La millor manera de celebrar el Dia Mundial del Circ, amb els nous amics, els vells amics i la família !!!

Oskar i Maite
David Ricart "Glem"
Jordi Font i Elkin Marfil

Sílvia Àhela i Elisenda Amoròs

L'Equip de Voluntaris ben maku !!!Agraïm la col·laboració de L'Esplai Drac Màgic que ens va cedir el seu local social, l'Ermita de St. Joan, per acollir els artistes i a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 Diari de Vilanova

A tots vosaltres, els voluntaris, formadors, artistes, entitats i col·lectius, els participants dels Tallers de Circ en Família, al públic del Cabaret, els diaris locals, tots heu posat el vostre gra de sorra, us tornem a donar les gracies, gracies i mil gracies, que visca el Circ !!!


Associació de Circ Saltimbanqui