28 de juliol de 2014

II Mostra Infantil de Circ Saltimbanqui "L'Espectacle"

Tota la setmana de creació i assaig amb els Saltimbanquis. Divendres comencem amb els preparatius de la II Mostra Infantil de Circ,enllestir l'espai i el muntatge de l'estructura d'aeris. Dissabte continuem amb la tasca durant tot el dia amb l'escenografia, la pista, el so, la preparació del material, etc... 


A les 17 h. comencen a arribar els artistes, quan aconseguim reunir-nos a tots, fem un assaig a la italiana per recordar totes les nostres sortides i entrades de l'escenari, a més de l'ordre dels números de circ; un cop tot a punt anem a berenar: coca, xocolata i suc per agafar forçes.

Un bon escalfament i una mica de relaxació pels nostres Saltimbanquis, comença a apropar-se l'hora de l'espectacle i també els nervis. Repartim les samarretes i ja estem a punt per sortir a escena, un nombrós públic ens espera impacient.Hem de felicitar als Saltimbanquis per què ho han donat tot, hem gaudit i hem fet gaudir al públic. 
La primera part de l'espectacle l'ofereixen els més petits, Malabaristes i Pallassos, amb números d'Equilibris sobre Objectes combinats amb el Trapezi, on intervenen les boles d'equilibris, el cable i les xanques. Seguidament els Malabars: pilotes, aros, bitlles, diàbolos i plats xinesos que volen. El proper en sortir a la pista és el número de Clown's / Pallassos que es transforma en un manat de riures i somriures. Per acabar amb força l'Acrobàcia ens deixa un gust ben dolç. Acomiadem als petits amb una gran ovació digna del millor espectacle de circ.


Arriba el torn pels més grans del Casal de Circ, Acròbates i Trapezistes, que surten a la pista com un cicló i arrasen amb les seves actuacions. 
El Trapezi amb tres trapezistes per començar, segueixen els Malabars amb un número inspirat en els cercles de Hip Hop on van sortint els malabaristes amb els diferents objectes, ha destacar els diabolistes amb trucs de molta qualitat. Els Equilibris sobre Objectes tenen moments i accions de gran nivell tècnic amb canvis de boles d'equilibris i malabars sobre els equilibris, alguns Saltimbanquis ja passen sols el Cable i tot adornat amb figures al Trapezi, un número dinàmic i molt vistos. Torna el Trapezi amb rutines executades a la perfecció i amb un somriure d'orella a orella. Quan surten els cinc Pallassos el públic esclata a riure i, a seguir les accions dels Clown's sense perdre detall, que grans aquests petits !!! Per acabar l'Acrobàcia amb salts, peixos per dins d'un cercle, mortals, rodes i palomes acaben de rematar un espectacle, que ha quedat rodó.


Felicitats Saltimbanquis !!! sou grans petits.

El Circ es impressionant, quina quantitat d'emocions i sensacions més boniques que ens ha donat, una vivència espectacular i molt agradable, no ens cansem de dir-ho, gaudim amb la nostra feina !!!

Agraïm i donem les gràcies a tots els participants: el públic, famílies i amics, els nostres Saltimbanquis, a l'Eli pel vídeo i les fotos, a l'Anna Angrill per la seva ajuda, al Carlos Paco que ha sigut un plaer i un luxe tenir-lo com a monitor en el nostre casal aquest any i esperem que molts més, a la Joana Dunyó i l'Ares Roca que han estat entre nosaltres durant el III Casal de Circ Saltimbanqui i també a nosaltres mateixos per l'organització i coordinació de tot plegat.

Bones Vacances Saltimbanquis !!!

Salut i Circ.