29 d’abril de 2015

Fes+Chapeau 2015, Festival Internacional d'Arts de Carrer.

Com a l'edició 2014, aquest any també col·laborem amb el Fes+Chapeau 2015, Festival Internacional d'Arts de Carrer a St. Pere de Ribes, els dies 30 d'Abril i 1, 2, 3 de Maig.

L'Escola de Circ Saltimbanqui col·labora amb regidories tècniques i artístiques els dies 1 i 3 de Maig.

El dia 2 de Maig a les 12:30h, oferim una xerrada a l'Espai Professional a càrrec de David Marfil "Txupi", anomenada Camins de Circ. Parlem sobre la formació i els diferents àmbits formatius, dels centres de creació i els diferents camins a seguir pels artistes circenses.


El mateix dissabte 2 de Maig a les 17:30h a l'Espai Bosc Animat, oferim un Taller de Circ obert a tots els públics, amb un preu simbòlic d'un euro per participant.


El “Fes+Chapeau” és un festival d’arts escèniques al carrer a Sant Pere de Ribes i que enguany arriba a la 3a edició amb propostes de circ, teatre, clown, música, dansa, malabars i titelles. Podeu gaudir de més de 80 companyies i artistes durant el festival.

L’objectiu principal del festival és promoure i difondre les arts al carrer i arribar a un públic heterogeni, creant una plataforma viva pels artistes i creadores i,  a la vegada, generant un teixit de treball col.lectiu entre companyies, artistes, entitats, associacions, comerciants, col.laboradors i tothom que hi pugui estar il.lusionat.

El F+C potencia l’espai urbà per crear una relació interdependent entre el carrer i les arts escèniques, privilegiant la convivialitat i creant espais d’ambient original, íntim, proper o reinventat,  donant valor als llocs històrics i emblemàtics del poble, i unint a la població al voltant d’un projecte promovent la pluralitat cultural.


El festival genera animació d’accés obert a tothom oferint una programació de qualitat i amb fórmules innovadores d’intercanvi com la “taquilla inversa” (preu lliure, tu fixes el preu) per tal de trencar barreres entre artista i espectador i contribuir a que els espectacles siguin accessibles a tothom i els artistes valorats per l’emoció, defensant el dret de la ciutadania a l’accés a la cultura i invitant a l’artista i a l’espectador a un diàleg creatiu.

Programació i més informació a www.fespluschapeau.org

Salut i Circ !!!