28 de maig de 2016

III Jornada de Mediació Artística, El Circ per a la inclusió social.

L'Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú, participa en la III Jornada de Mediació Artística, El Circ per a la inclusió social, el 25 de maig al Centre d’Art Santa Mònica, de Barcelona.
III Jornada de Mediació Artistica, El Circ per a la inclusió social.

Jornada de reflexió sobre el potencial d’intervenció en la transformació social, la inclusió i el desenvolupament comunitari que té la cultura en general i el circ en concret, organitzada pel Consell Nacional de la Culturai de les Arts (CoNCA), el Màster de Mediació Artística de la UB i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).
El circ és un art estretament vinculat a la societat. La varietat de tècniques, la diversitat de formes d’expressió, el treball en equip i la potenciació de l’autoestima personal són algunes de les qualitats que fan del circ una eina ideal per al treball de mediació artística.
Objectius: identificar els projectes de circ social que hi ha a Catalunya, conèixer els col·lectius als que s’adrecen i la metodologia que apliquen, introduir la importància i la problemàtica que suposa crear un sistema d’avaluació.
Participen persones vinculades al circ, gestors culturals, estudiants de gestió cultural, de mediació artística, gestors de centres culturals i de proximitat que realitzen activitats d’inclusió social, artistes i creadors que desenvolupen la seva activitat en àmbits socials.
Video de l'Escola de Circ Saltimbanqui presentat a la Jornada.FEM CIRC, FEM CULTURA !!!