24 de desembre de 2016

1r Saltimbanquis a la Pista !!!

Molt contents de la nostra primera Pista Oberta, on els futurs artistes de circ poden presentar els seus projectes de recerca e investigació. Els alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional han estat els protagonistes en aquesta primera edició de Saltimbanquis a la Pista !!!

Giorgio Iserra, ens presenta un número còmic amb el Cable.Elena Reis, realitza un número amb Acrobàcia i Teles Acrobàtiques.Les alumnes de l'Escola Preparatòria ens fan gaudir amb nùmero col·lectiu d'Equilibris Acrobàtics ben divertit.

Jùlia Florenciano, ens porta un nùmero d'Acrobàcia al terra i una rutina al Trapezi inspirada en els moviments felins d'un Lleopard.Laura Zamora, realitza un nùmero de moviment amb una cadira, Dansa Contemporànea i Equilibris conjugat amb una dossis de Clown.Jara Robles, presenta un nùmero de Trapezi amb una ambientació flamenca.Per finalitzar un nùmero col·lectiu de l'Escola Preparatòria i Professional de Minitrampolí molt dinàmic.

Molt bona l'experiència, Saltimbanquis a la Pista !!! és un espai de trobada entre el públic i els futurs artistes de Circ, una programació continuada durant tot l'any. Una bona manera de tancar aquest any 2016.

Salut i Circ !!!